(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Τα βιοφλαβονοειδή δρουν στον πυρήνα του DNA και των μιτοχονδρίων, προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες και τις πρωτεΐνες και επισκευάζουν τα κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη. 

Εμπειρίες

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα Flavon. Θα συνεχίσω να τα παίρνω. Το Flavon-D μου φάνηκε ενδιαφέρον!! Καλό σας απόγευμα.

Χατζή Πασχαλιά

Αναζήτηση

  • Τα αποτελέσματα των δοκιμών του κορυφαίου ανεξάρτητου εργαστηρίου στον κόσμο Brunswick Laboratories, αποδεικνύουν την εξαιρετική αξία T-ORAC (αντιοξειδωτική ικανότητα) των προϊόντων μας, η οποία είναι πρώτη παγκοσμίως.
  • Είναι εύγευστη Βιοενεργειακή Τροφή κατάλληλη για όλες τις ηλικίες!
  • Χρησιμοποιούμε πάνω από 40 διαφορετικά βιολογικά φρούτα και λαχανικά για τα προϊόντα μας.
  • Εκτός από το συμπυκνωμένο χυμό φρούτων και λαχανικών που έχουν ωριμάσει φυσικά με τον ήλιο, σε πολλές περιπτώσεις περιέχουν σπόρους, φλούδες και παραδοσιακά μπαχαρικά για να εγγυηθούν την υψηλότερη δυνατή συνέργεια.
  • Η μοναδική μυστική διαδικασία παρασκευής των Flavon, εξασφαλίζει τη διατήρηση της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε δραστικές ουσίες για ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Δεν υπάρχουν συντηρητικά, χημικά, χρωστικές τροφίμων, πρόσθετα ή τεχνητοί παράγοντες στα προϊόντα μας.
  • Τα φυτικά έλαια στα προϊόντα της σειράς Flavon Peak παρέχουν σημαντικά φυσιολογικά, συνεργικά και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.
  • 2-3 κουταλιές κάθε προϊόντος Flavon - ανεξάρτητα από την εποχή - σας παρέχει όλες τις δραστικές ουσίες των φρούτων και λαχανικών κάθε ημέρα του χρόνου στηρίζοντας την υγεία σας.
  • Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται με τη βοήθεια του καθηγητή Dr. Zoltán Dinya, επιστημονικού μας συμβούλου που είναι μέλος της Ουγγρικής και Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και έχει ερευνήσει τα φλαβονοειδή για περισσότερα από 40 χρόνια.
  • Τα προϊόντα μας ενσωματώνουν τα επιστημονικά επιτεύγματα του παγκοσμίως γνωστού βραβευμένου με Νόμπελ για την ανακάλυψη της βιταμίνης C, Dr. Albert Szent-Györgyi, ο οποίος πρωτοστάτησε επίσης στη έρευνα των φλαβονοειδών.

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media