(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Η τιμή Τ-O.R.A.C. μετρά την ικανότητα των τροφίμων & συμπληρωμάτων διατροφής να δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.

Εμπειρίες

Είμαι μεγάλη Fan της Flavon. Χρησιμοποίησα τα προϊόντα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα και πραγματικά με βοήθησαν απίστευτα …… κάνουν θαύματα τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική μας υγεία. Ελένη μου σε ευχαριστώ που μου τα σύστησες!

Μαρία Βόλα

Αναζήτηση

Μελατονίνη - Βύσσινα - Ύπνος

Η μελατονίνη υποστηρίζει τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση.

Βοηθάει σε πονοκεφάλους, στην κατάθλιψη, στον μεταβολισμό, στην ρύθμιση της όρεξης, στην μάθηση, στην μνήμη, στις εμβοές, στην ακτινοθεραπεία, στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, στην χρόνια κόπωση, στην αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση, την λειτουργία της χοληδόχου κύστης και του θυρεοειδούς.

Έχει αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνοντας την παραγωγή των Τ λεμφοκυττάρων.  Είναι 2 φορές πιο δραστική από την Βιταμίνη Ε και προστατεύει καλύτερα το μιτοχονδριακό οξειδωτικό στρες.

Οι ανησυχίες στον ύπνο είναι συχνές σε παιδιά με διαταραχές του φάσματος του αυτισμού. Η συμπληρωματική μελατονίνη έδειξε βελτίωση στον ύπνο, τη συμπεριφορά και το γονικό άγχος. Το Flavon Kids μπορεί να βοηθήσει λόγω των συστατικών του που ενισχύουν την μελατονίνη.

15΄ έκθεσης στον ήλιο κάθε ημέρα είναι αρκετά για την ενίσχυση των επιπέδων μελατονίνης.  

Επίσης τα βύσσινα είναι από τα καλύτερα ενισχυτικά της μελατονίνης και βοηθάνε πολύ στην αυπνία και χαρίζουν έναν καλό, χαλαρωτικό και με μεγαλύτερη διάρκεια ύπνο. 

Τα προϊόντα Flavon  Kids, Joy, Protect και ΡΕΑΚ περιέχουν βύσσινα και ως εκ τούτου συμβάλλουν στην ενίσχυση της μελατονίνης και σε όλα τα οφέλη που αυτή παρέχει στον οργανισμό.

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media