(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Τα φλαβονοειδή ωφελούν την καρδιαγγειακή υγεία γιατί κάνουν πιο ελαστικά τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνουν τη λειτουργία τους.

Εμπειρίες

Είμαι μεγάλη Fan της Flavon. Χρησιμοποίησα τα προϊόντα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα και πραγματικά με βοήθησαν απίστευτα …… κάνουν θαύματα τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική μας υγεία. Ελένη μου σε ευχαριστώ που μου τα σύστησες!

Μαρία Βόλα

Αναζήτηση

Βατόμουρα

Από τα πιο σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στον οργανισμό μας οι ανθοκυανίνες, είναι η προστασία από την ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων, καρκίνου και νευρολογικών διαταραχών. Επίσης βοηθούν στον διαβήτη, στην όραση, στην βελτίωση της αντοχής καθώς στην καλή αποκατάσταση μετά από σωματική δραστηριότητα ή άσκηση.

Στην μεγαλύτερης διάρκειας μέχρι σήμερα τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή (RCT), εξέτασαν οι μελετητές επί 6 μήνες την επίδραση της πρόσληψης βατόμουρων στην αντίσταση στην ινσουλίνη και στην καρδιομεταβολική λειτουργία στο μεταβολικό σύνδρομο σε 115 παχύσαρκα άτομα.

Η ημερήσια πρόσληψη 1 φλιτζανιού βατόμουρων βελτίωσε τη λειτουργία του ενδοθηλίου, την συστηματική αρτηριακή δυσκαμψία και τις εξασθενημένες συγκεντρώσεις μονοφωσφορικής κυκλικής γουανοσίνης.

Τα συμπεράσματα της μελέτης έδειξαν τις πρώτες συνεχείς βελτιώσεις στη λειτουργία των αγγείων, την κατάσταση των λιπιδίων και την υποκείμενη βιοδραστικότητα μετά από 1 φλιτζάνι βατόμουρων την ημέρα. Μισό φλιτζάνι την ημέρα δεν είχε καμία επίδραση σε κανέναν βιοδείκτη. Με μεγέθη επίδρασης προβλέψιμα για μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων (CVD) κατά 12-15%, οι ερευνητές κατέληξαν ότι τα βατόμουρα θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε διατροφικές στρατηγικές για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων (CVD)σε άτομα και μεγαλύτερους πληθυσμούς.

Με ένα κουταλάκι FLAVON KIDS προσφέρετε στον οργανισμό σας τα οφέλη των βατόμουρων.

Πηγή:  study published in May 2019 in the The American Journal of Clinical Nutrition

Αυτή η μελέτη καταχωρήθηκε στο clinicaltrials.gov ως NCT02035592.

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media