(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Το καρότο αποτελεί εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών και την πλουσιότερη φυτική πηγή βήτα καροτίνης (προβιταμίνης Α)

Εμπειρίες

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την κατανάλωση διαφορετικών Flavon. To Flavon Peak Boost μου δίνει απίστευτη ενέργεια! Το Flavon Ruby ενισχύει το ανοσοποιητικό μου! Το Flavon Kids με βοηθάει να έχω έναν ήρεμο ύπνο. Μετά από 2 χρόνια συνεχούς χρήσης διαφορετικών Flavon έχουν φύγει όλες οι φλεγμονές από το σώμα μου και αισθάνομαι υπέροχα με την συγκεντρωμένη δύναμη των φρούτων και των λαχανικών. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αγγελική

Αναζήτηση

Ruby D

Τον Νοέμβριο, μπορείτε να παραγγείλετε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Flavon το οποίο είναι εμπλουτισμένο με νέα συστατικά και ονομάζεται Ruby-D!

Η διαφορά από το αρχικό Ruby που κάνει και την ανατροπή δεν είναι πλέον μυστικό!

Το Ruby-D της Flavon περιέχει 3 φορές μεγαλύτερη ποσότητα του Ιπποφαούς διασφαλίζοντας ότι η προστιθέμενη βιταμίνη D χρησιμοποιείται στο βέλτιστο δυνατό περιβάλλον.

Εκτός από τη βιταμίνη C, απαραίτητα Ιχνοστοιχεία όπως το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος έχουν προστεθεί για να ενισχύσουν τη δύναμη των συστατικών των φρούτων με έναν ισχυρό συνδυασμό που αναμένεται να έχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε πολλούς τομείς.

Εκτός από τα παραπάνω, η Αρώνια, το Φραγκοστάφυλο, το Ρόδι, το Βύσσινο και το Κεράσι δίνουν τις εξαιρετικές φυσικές τους ιδιότητες και γεύση που είναι μοναδική σε αυτό το προϊόν.

Το Ruby-D της Flavon χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη συνέργεια που παρέχεται από τον συνδυασμό καροτενοειδών και φλαβονοειδών.

Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, η βιταμίνη C & D είναι οι 4 ουσίες που για πρώτη φορά υπάρχουν ταυτόχρονα σε ένα προϊόν της Flavon και αυτό είναι το Ruby-D. Αυτός ο συνδυασμός των τεσσάρων ουσιών βοηθά στην πρόληψη του κρυολογήματος, της γρίπης άρα των ασθενειών που σχετίζονται με τον χειμώνα καθώς και του σκορβούτου και των καρδιαγγειακών παθήσεων. Τα 4 αυτά στοιχεία μαζί συμβάλλουν στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος, των ματιών, των μαλλιών και του δέρματος. Πρέπει να αναφέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές επιστημονικές ανακοινώσεις σχετικά με τα οφέλη των 4 αυτών στοιχείων για τον οργανισμό.

Αυτά τα 4 στοιχεία παίζουν ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση του ιού Covid-19. Τα λαχανικά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη και θεραπεία αυτού. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες η κατανάλωση πρεβιοτικών & προβιοτικών, Β-Γλυκάνης, βιταμίνης C, D, ψευδαργύρου, σεληνίου, φλαβονοειδών και μελατονίνης έχει θετική φυσιολογική επίδραση στην καταπολέμηση του ιού καθώς ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού

Για την πρόληψη του ιού πρέπει να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτές οι ενώσεις υπάρχουν στο Ruby-D της Flavon και μπορεί να αναμένονται θετικά φυσιολογικά αποτελέσματα με βάση τα επιστημονικά στοιχεία για αυτές.

O ψευδάργυρος και τα καροτενοειδή παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγιή λειτουργία των ματιών. Η λουτεϊνη, η ασταξανθίνη, η ζεαξανθίνη, οι ανθοκυανίνες και το Β-καροτένιο προφυλάσσουν από παθήσεις των οφθαλμών που σχετίζονται με την ηλικία. Το ίδιο αποτέλεσμα αναμένεται από το Ruby-D της Flavon. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά που ήδη αναφέραμε μπορεί επίσης να βοηθήσουν και στην ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία.

Η αντιοξειδωτική δραστηριότητα του Ruby-D με βάση τα συστατικά του αναμένεται να έχει πολύ υψηλό δείκτη T-ORAC. Επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν ότι τα καροτενοειδή, οι πολυφαινόλες, οι βιταμίνες C & D και το σελήνιο  είναι τα καλύτερα αντιοξειδωτικά.

Το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές είναι τα πολύπλοκα συνεργιστικά και χρονοτρεπτικά φυσικά υλικά. Η Flavon παρέχει εξαιρετικά συνεργιστικά προϊόντα που υποστηρίζουν την υγεία σε βάθος χρόνου.

Το Ruby-D της Flavon έχει επίσης ένα χρονοτρεπτικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι πρέπει να καταναλώνεται σύμφωνα με τον βιολογικό μας ρυθμό. Γι’αυτό συνιστάται η κατανάλωση του Ruby-D το πρωί, το μεσημέρι ή το βράδυ.

Τα συστατικά που συνθέτουν το Ruby-D της Flavon  χαρακτηρίζονται σύμφωνα πάντα με επιστημονικά ευρήματα για την ανοσοδραστική, την αντιιϊκή, την αντιμικροβιακή και την αντιδιαβητική τους δράση όπως και την υποστήριξη του νευρικού συστήματος καθώς και την ισχυρή συνεργιστική αντιοξειδωτική τους δράση.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α,C,D,E ψευδάργυρο, σελήνιο και σίδηρο. Πλούσια πηγή καροτενοειδών, φλαβονοειδών, ανθοκυανινών και μελατονίνης. Υποστηρίζει την υγεία του δέρματος, των ματιών, των οστών και των μαλλιών και παίζει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο του βάρους και συμβάλλει στην υγιή γήρανση.

Μπορεί να συνδυαστεί επιτυχώς με άλλα προϊόντα της οικογένειας Flavon.

Το Ruby-D της Flavon είναι μέρος μιας υγιεινής ζωής. Μιας διατροφής με επίγνωση της αξίας της υγείας μας.

Για τις προκλήσεις του χειμώνα, έχουμε τώρα στην διάθεσή μας αυτό που χρειαζόμαστε.

Επιλέγουμε Ruby-D!

 

 

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media