Οι πρόσφατες επιστημονικές έρευνες με αφετηρία τα γεγονότα των τελευταίων ετών  έδωσαν το έναυσμα στην Flavon για την δημιουργία του νέου της προϊόντος. Το Flavon Immune  είναι αφιερωμένο στην στήριξη του Ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Και αυτό γιατί ένα ισχυρό και υγιές ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να απομακρύνει τους παθογόνους ιούς και τα βακτηρίδια προτού να μας αρρωστήσουν. Και αν συμβεί και αρρωστήσουμε, το ισχυρό ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να μειώσει την σοβαρότητα ή να συντομεύσει την διάρκεια των συμπτωμάτων.

Το Flavon Immune ανήκει στην κατηγορία Premium. Τα εξαιρετικά συστατικά του: Ασερόλα, Ρόδι, Αρώνια, Μήλο, Σταφύλι, Ιβίσκος, Εχινάκεια, Ιπποφαές, Ασταξανθίνη, Β-Γλυκάνη, οι βιταμίνες C, D3 και τα ιχνοστοιχεία Ψευδάργυρος και Σελήνιο πιστοποιούν όπως πάντα την αξιόπιστη ποιότητα Flavon.

Η υψηλής ποιότητας βιταμίνη C και D, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο είναι σε ποσότητες που έχουν θετικά αποτελέσματα για τον οργανισμό μας.Ένα μεγάλο μέρος του δυναμικού ενίσχυσης του ανοσοποιητικού οφείλεται στην συνέργεια των συστατικών του Flavon Immune.

Βάση των επιστημονικών μελετών ορισμένων συστατικών που περιλαμβάνονται στο Flavon Immune  μπορούν να γίνουν οι παρακάτω ισχυρισμοί υγείας:

 • Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, η βιταμίνη C και η βιταμίνη D συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Με την αντιοξειδωτική τους δράση το σελήνιο και η βιταμίνη C συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
 • Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
 • Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των οστών και των μυών.
 • Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών, στον φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων και στη φυσιολογική γνωστική λειτουργία.

Το Flavon Immune περιέχει δημοφιλή βότανα που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες, όπως η εχινάκεια (κωνοφόρα) - που χρησιμοποιείται κυρίως για την ανακούφιση από συμπτώματα κρυολογήματος και φλεγμονών - και ο ιβίσκος, γνωστός για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Όλα αυτά τα συστατικά, μαζί με την υψηλή περιεκτικότητα των φρούτων σε φλαβονοειδή και την ασταξανθίνη που εξάγεται από τα φύκια, σχηματίζουν μια απαράμιλλη συνέργεια, η οποία μπορεί να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό μας σύστημα με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης: ένα κουταλάκι του γλυκού μετά το γεύμα (περίπου 6 g-4,5ml). 

 Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα προϊόντα Flavon.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την θρεπτική αξία του Flavon Immune μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Συστατικά» & στο Blog μας.

Επιπλέον Οδηγίες:

 • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
 • Συνιστάται να πίνετε νερό γιατί τα προϊόντα συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
 • Η λήψη αντιπηκτικών και αντιυπερτασικών φαρμάκων πρέπει να απέχει 2-3 ώρες από την κατανάλωση των προϊόντων.
 • Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση των προϊόντων αν έχετε κάνει μεταμόσχευση.
 • Σε περίπτωση χημειοθεραπείας δεν λαμβάνετε τα προϊόντα 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά την χημειοθεραπεία.
 • Φυλάξτε τα μακριά από τα παιδιά.