(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Αναλογικά σήμερα χρειαζόμαστε όλο και περισσότερα αντιοξειδωτικά για να παραμένουμε υγιείς, λόγω του τρόπου ζωής και των εξωγενών επιβαρυντικών παραγόντων.

 

Εμπειρίες

Σχετικά με τα Flavon θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως Kids & Protect και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κυρίως στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μου που είναι ότι πιο σημαντικό αυτή την περίοδο! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Κατερίνα Δουγένη

Αναζήτηση

Γόνατο

Η μακροχρόνια φλεγμονή οδηγεί σε χρόνια προβλήματα υγείας.

Πρόσφατες έρευνες έχουν αποσαφηνίσει ότι η φλεγμονή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη διαφόρων χρόνιων ασθενειών / διαταραχών, όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος, οι καρδιαγγειακές παθήσεις, οι οφθαλμικές διαταραχές, η αρθρίτιδα, η παχυσαρκία, οι αυτοάνοσες ασθένειες και η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου. Η παραγωγή ελευθέρων ριζών από διαφορετικές βιολογικές και περιβαλλοντικές πηγές οφείλεται σε ανισορροπία των φυσικών αντιοξειδωτικών που οδηγεί περαιτέρω σε διάφορες φλεγμονώδεις ασθένειες.

Πολλές μελέτες έδειξαν ότι τα φλαβονοειδή και το φαινολικό περιεχόμενο έχουν συμβάλει στην αντιοξειδωτική δράση των φυσικών ενώσεων. Εκτός από την αντιοξειδωτική δράση, τα φλαβονοειδή και οι φαινολικές ενώσεις ασκούν επίσης αποτελεσματικό ρόλο ως αντιφλεγμονώδεις παράγοντες. Τα ευρήματα από αντιφλεγμονώδεις έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα βιοδραστικά εκχυλίσματα και οι φυσικές τους ενώσεις ασκούν τις βιολογικές τους ιδιότητες μπλοκάροντας δύο κύριες οδούς σηματοδότησης που έχουν τον κύριο ρόλο στην παραγωγή διαφόρων προφλεγμονωδών μεσολαβητών.

Η ενίσχυση της καθημερινής διατροφής μας με φυσικά αντιοξειδωτικά πλούσια σε μονάδες ORAC, βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και την διατήρηση της υγείας μας. 

Ο πατέρας της Ιατρικής Ιπποκράτης πριν τόσες χιλιάδες χρόνια έθεσε τα θεμέλια της Προληπτικής Ιατρικής Πρακτικής λέγοντας: «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν», προσωπικά θα πρόσθετα ότι δεν είναι μόνο καλλίτερο αλλά και εξυπνότερο, οικονομικότερο και προάγει και την ψυχική μας ηρεμία πέρα από την σωματική μας υγεία! 

Δώστε στα Flavon μια τακτική θέση στην διατροφή σας για να αποκομίσετε πλούσια οφέλη για την υγεία σας.

 

Πηγές:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5075620/

 

 

 

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media