(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Η τιμή Τ-O.R.A.C. μετρά την ικανότητα των τροφίμων & συμπληρωμάτων διατροφής να δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.

Εμπειρίες

Είμαι μεγάλη Fan της Flavon. Χρησιμοποίησα τα προϊόντα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα και πραγματικά με βοήθησαν απίστευτα …… κάνουν θαύματα τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική μας υγεία. Ελένη μου σε ευχαριστώ που μου τα σύστησες!

Μαρία Βόλα

Αναζήτηση

Strenghtening Immunity

Η έλλειψη μεμονωμένων θρεπτικών συστατικών μπορεί να αλλάξει την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού. Μελέτες σε ζώα διαπίστωσαν ότι οι ελλείψεις σε ψευδάργυρο, σελήνιο, σίδηρο, χαλκό, φολικό οξύ και βιταμίνες A, B6, C, D και E μπορούν να αλλάξουν την ανοσοαπόκριση. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα με διάφορους τρόπους: λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά για την προστασία των υγιών κυττάρων, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη και τη δραστηριότητα των ανοσοκυττάρων παράγοντας αντισώματα. Οι επιδημιολογικές μελέτες διαπιστώνουν ότι όσοι δεν τρέφονται σωστά διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο βακτηριακών, ιογενών και άλλων λοιμώξεων.

Σε πρόσφατες  έρευνες εξετάζονται οι γενικοί μηχανισμοί που συνδέουν τις διατροφικές αρχές με τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και πως μπορεί αυτές να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα της αντικαρκινικής ανοσοθεραπείας. Ιδιαίτερη προσοχή στρέφεται στο μικρόβιο του εντέρου και στον αντίκτυπο της σύνθεσής του στο ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, συζητούνται τα διατροφικά πρότυπα που επηρεάζουν την ανοσοποιητική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της αξίας της προσκόλλησης σε μια υγιεινή διατροφή όπως: Μεσογειακή, Vegan, Ιαπωνική, δίαιτα που ρυθμίζει τo Μικροβίωμα, ή πολύ χαμηλή κετογονική δίαιτα.  

Συμπληρώματα διατροφής όπως ωμέγα-3 και πολυφαινόλες, συζητούνται στην επιστημονική κοινότητα ως πιθανές προσεγγίσεις που θα μπορούσαν να ωφελήσουν τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες και τις συνήθειες του τρόπου ζωής στο πλαίσιο της ανοσοθεραπείας. 

Πηγές:

https://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/nutrition-and-immunity/

https://www.cancerresearch.org/patients/free-resources-support-answers/cancer-immune-system-vital-connection

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5859494/

 

 

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media