Υπάρχουν λίγα ακόμη βάζα Ruby!

100% GMΟ FREE και χωρίς χημικά πρόσθετα.

Η Flavon όπως πάντα πρωτοπορεί απαντώντας στις προκλήσεις των ημερών μας με μια ποιοτική και οικονομική πρόταση υγείας.

Επέστρεψε στα βασικά, σε εκείνους τους γνωστούς και ερευνημένους καρπούς που αγαπήσαμε όλοι μας με ενθουσιασμό για περισσότερα από 15 χρόνια και δημιούργησε ένα νέο Premium προϊόν με σκοπό την ιδιαίτερη ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας, το Ruby by Flavon.

Το Ruby by Flavon είναι μέρος της επίγνωσης για την υγεία. Η ποιότητά του ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που έχουν οριστεί για τα συμπληρώματα διατροφής Flavon. Η περιεκτικότητα του σε μελατονίνη, βιταμίνες C, D3 & E,  μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο, πολυφαινόλες,  καροτονοειδή και ανθοκυανίνες είναι θρεπτικά συστατικά στα οποία η επιστήμη έχει σήμερα δώσει το προβάδισμα γιατί προστατεύουν την υγεία μας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας του ανεξάρτητου ερευνητικού εργαστηρίου Brunswick αποδεικνύουν ότι η συνολική τιμή ORAC* 6.0 του Ruby by Flavon είναι 581,165 qmol TE/100 γραμμάρια! Αυτή η τιμή επιβεβαιώνει την μοναδικότητα του Ruby by Flavon καθώς είναι μεγαλύτερη σε αξία Τ-ORAC από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Βασικής σειράς της Flavon.

Τα συστατικά του έχουν επιλεγεί από 6 κυρίαρχες ομάδες από τον επιστημονικό συνεργάτη και παγκοσμίου φήμης για την πάνω από 40 χρόνια έρευνα πάνω στα Φλαβονοειδή, καθηγητή Dr. Zoltan Dinya, και συντίθενται σε τέτοιες αναλογίες που προάγουν τη συνέργεια.  Οι σύνθετες ομάδες που αντιπροσωπεύει αυτό το νέο προϊόν είναι μελατονίνη, ενώσεις ανθοκυανίνης, προανθοκυανιδίνες, ελαγκαντανίνες, φαινολικά οξέα και καροτενοειδή. Η αλληλεπίδραση μεταξύ τους παίζει ένα μοναδικό και σημαντικό ρόλο στις φυσικές διεργασίες, αυτό αποκαλούμε συνέργεια. 

Το Ruby by Flavon βασίζεται στην συνέργεια των μοναδικών δραστικών ουσιών που προσφέρουν: η αρώνια, το κεράσι, το ρόδι, το βύσσινο, το ιπποφαές και το φραγκοστάφυλλο.

Συνιστάται σε όλες τις ηλικίες

Κάθε καρτονάκι Ruby by Flavon περιέχει 5 βάζα των 180 γρ.

1 βάζο αντιστοιχεί σε 30 μερίδες (6 γραμμάρια/ημέρα), αρκετά για ένα μήνα.

Συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης: 1 κουταλάκι του γλυκού (περίπου 6 γρ.) την ημέρα μετά το γεύμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε στις παραγγελίες σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Επιπλέον Οδηγίες:

  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
  • Συνιστάται να πίνετε νερό γιατί τα προϊόντα συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
  • Η λήψη αντιπηκτικών και αντιυπερτασικών φαρμάκων πρέπει να απέχει 2-3 ώρες από την κατανάλωση των προϊόντων.
  • Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση των προϊόντων αν έχετε κάνει μεταμόσχευση.
  • Σε περίπτωση χημειοθεραπείας δεν λαμβάνετε τα προϊόντα 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά την χημειοθεραπεία.
  • Φυλάξτε τα μακριά από τα παιδιά