(+30) 690 8640320

(+30) 690 6026014

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Αναλογικά σήμερα χρειαζόμαστε όλο και περισσότερα αντιοξειδωτικά για να παραμένουμε υγιείς, λόγω του τρόπου ζωής και των εξωγενών επιβαρυντικών παραγόντων.

 

Αναζήτηση

Είναι γεγονός! Το δοκιμάσαμε, το αγαπήσαμε τόσο πολύ που η Flavon ανταποκρίθηκε στα αιτήματα όλων μας, αλλά και στην ανάγκη υποστήριξης της υγείας όλο και περισσοτέρων οικογενειών με τα μοναδικά της προϊόντα! Το Ruby by Flavon θα είναι πάλι στην διάθεσή μας ΜΟΝΟ για τον μήνα Φεβρουάριο.

Τα συστατικά του Ruby by Flavon έχουν επιλεγεί από 6 κυρίαρχες ομάδες σε τέτοιες αναλογίες που προάγουν τη συνέργεια. Οι σύνθετες ομάδες που αντιπροσωπεύει το Ruby by Flavon είναι: μελατονίνη, ενώσεις ανθοκυανίνης, προανθοκυανιδίνες, ελαγκαντανίνες, φαινολικά οξέα και καροτενοειδή.

Eίναι 100% GMΟ και χωρίς χημικά πρόσθετα.

Η Flavon είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία με πολυετή γνώση και εμπειρία. Ιδρύθηκε στην Ουγγαρία το 2004 με στόχο να προσφέρει υγεία σε όλους μέσω των βιοενεργειακών συμπληρωμάτων διατροφής της.  Έχει λάβει πάνω από 21 εθνικά και διεθνή βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία της. Τα προϊόντα Flavon παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και συστήματα ελέγχου! Η παραγωγή γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά. Δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα, ενισχυτές γεύσης, αρώματα ή άλλα συντηρητικά.
Είναι 100% ελεύθερα από γενετικά τροποποιημένα συστατικά και κατάλοιπα!
Η Flavon ακολουθεί συνεχείς ελέγχους από διαπιστευμένα  και ανεξάρτητα εργαστήρια. Επίσης, η Flavon διαθέτει το πιστοποιητικό ISO 22000 από την TÜV Rheinland, το οποίο είναι το πρώτο διεθνές πρότυπο ποιότητας για εταιρείες σε όλο το μήκος παραγωγής της βιομηχανίας τροφίμων.

Σχετικά με τις ασθένειες του πολιτισμού και την τρέχουσα επιδημία Covid-19 συνιστάται γενικά να αποφεύγετε τα μεταποιημένα τρόφιμα και να υιοθετήσετε μια υγιεινή διατροφή συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης πέντε μερίδων λαχανικών και φρούτων την ημέρα. Τα φυτικά προϊόντα περιέχουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες ουσίες που είναι σημαντικές για το σώμα μας. Είναι σαφώς προστατευτικές ουσίες με προληπτική και ανοσορυθμιστική δράση για τις ασθένειες. Παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της υγείας και της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας. Σαρώνουν τις ελεύθερες ρίζες, μειώνουν το οξειδωτικό στρες, βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού και παρατείνουν τη ζωή. Οι ασθένειες δεν χρειάζεται να μας συνοδεύουν. Μπορούμε όλοι μας να αναπτύξουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορούμε να τρώμε υγιεινά και να καταναλώνουμε τα σωστά συμπληρώματα διατροφής. Dr. Grazyna Kuczek

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας:
(+30) 690 8640320
(+30) 690 6026014

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου.
Ιπποκράτης

Social Media