(+30) 690 8640320

(+30) 690 6026014

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Τα καροτενοειδή έχουν ιδιαίτερη δράση στα μάτια, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας.

Εμπειρίες

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την κατανάλωση διαφορετικών Flavon. To Flavon Peak Boost μου δίνει απίστευτη ενέργεια! Το Flavon Ruby ενισχύει το ανοσοποιητικό μου! Το Flavon Kids με βοηθάει να έχω έναν ήρεμο ύπνο. Μετά από 2 χρόνια συνεχούς χρήσης διαφορετικών Flavon έχουν φύγει όλες οι φλεγμονές από το σώμα μου και αισθάνομαι υπέροχα με την συγκεντρωμένη δύναμη των φρούτων και των λαχανικών. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αγγελική

Αναζήτηση

Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών και ασύρματων τηλεφώνων. Τα άτομα που βρίσκονται κάτω από την επίδραση αυτού του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος παρουσιάζουν υπερευαισθησία.

Η ακτινοβολία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση κατά 27% της παραγωγής ενέργειας των κυττάρων και δυστυχώς ο πρώτος στόχος είναι ο εγκέφαλος.

Τα παιδιά είναι πολύ πιο ευαίσθητα σε αυτή την ακτινοβολία, η οποία μπορεί να σχετίζεται με την έξαρση των περιπτώσεων αυτισμού. Σύμφωνα με τον Αμερικανό επιδημιολόγο Dr. George Carlo, διεθνώς αναγνωρισμένο επιστήμονα για την έρευνα του πάνω στις επιπτώσεις των ραδιοκυμάτων στην υγεία του ανθρώπου :

«Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία προκαλεί κλείσιμο της μεμβράνης των κυττάρων, με συνέπεια την παγίδευση των μετάλλων μέσα στα κύτταρα. Τα παγιδευμένα μέταλλα αναστέλλουν την κυτταρική επικοινωνία οδηγώντας σε συμπτώματα αυτισμού». Μαζί με την κλινική διατροφολόγο Tamara Mariea εκπόνησαν έρευνα και κατέληξαν σε συγκλονιστικά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στο αυστραλέζικο ιατρικό περιοδικό «Journal of the Australasian College of Nutritional and Environmental Medicine». Η έρευνα προκάλεσε σοκ στην ιατρική κοινότητα, προειδοποιώντας για μείζονες κινδύνους από τη λεγόμενη «ηλεκτρομαγνητική ρύπανση». Οι δύο ερευνητές διεξήγαγαν πειράματα σε 23 αυτιστικά παιδιά, μεταξύ 2005 και 2006, ελαχιστοποιώντας την έκθεσή τους σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση στην ικανότητα και τη συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα όλα τα παιδιά ν’ αρχίσουν να επικοινωνούν με τους γονείς τους και ν’ ανακτούν ορισμένες κινητικές λειτουργίες.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6250044/

«Η βιολογική επίδραση της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αποτελεί αντικείμενο ιδιαίτερου ερευνητικού ενδιαφέροντος. Τα αποτελέσματα πρόσφατων μελετών όχι μόνο δείχνουν σαφώς ότι η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία προκαλεί οξειδωτικό στρες σε διάφορους ιστούς, αλλά επίσης ότι προκαλεί σημαντικές αλλαγές στα επίπεδα των αντιοξειδωτικών δεικτών του αίματος. Κόπωση, πονοκέφαλοι, μειωμένη ικανότητα εκμάθησης και εξασθένηση της μνήμης είναι από τα συμπτώματα που προκαλούνται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Επομένως, το ανθρώπινο σώμα πρέπει να προστατεύεται από την έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία λόγω των κινδύνων που αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Όπως αναφέρουν πολλές μελέτες, οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη Ε, Mελατονίνη και Φολικό οξύ για να αποτρέψουν τις πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.» https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6025786/

«Η ακτινοβολία των κινητών μπορεί σε επίπεδο κυττάρων να αυξήσει τον φυσιολογικό κυτταρικό θάνατο που υπάρχει σε κάθε αναπτυσσόμενο σύστημα. Στα δικά μας πειράματα ήταν η ωογέννηση στα έντομα, στον άνθρωπο είναι η δημιουργία των διαφόρων ιστών που επηρεάζεται αρνητικά από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες», καταλήγει ο καθηγητής.» Λ. Μαργαρίτης, διευθυντής του τομέα Βιολογίας Κυττάρου και Βιοφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών"

O συνδυασμός φλαβονοειδών και καροτενοειδών στο νέο προϊόν της FLAVON, ΡΕΑΚ FUTURE συμβάλλει στην προστασία του οργανισμού από τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητκής ακτινοβολίας καθώς ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα του οργανισμού.

Ο Dr. Dinya με την πολύτιμη ερευνητική του γνώση πάνω στα Φλαβονοειδή ηγείται της έρευνας και δημιουργίας των προϊόντων της  FLAVON, υποστηρίζει πόσο πολύ σημαντικό είναι να παίρνουν τα παιδιά τα φλαβονοειδή που χρειάζονται από το FLAVON KIDS και παράλληλα να καταναλώνουν το FLAVON PEAK FUTURE για την περιεκτικότητά του σε καροτενοειδή.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 8640320 (+30) 690 6026014

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media