(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Τα Φλαβονοειδή είναι απόλυτα ευεργετικά για την υγεία του οργανισμού μας γιατί έχουν ευρεία προστατευτική επίδραση χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιθρομβωτικές & αντικαρκινικές τους ιδιότητες.

Εμπειρίες

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα Flavon. Θα συνεχίσω να τα παίρνω. Το Flavon-D μου φάνηκε ενδιαφέρον!! Καλό σας απόγευμα.

Χατζή Πασχαλιά

Αναζήτηση

HEART

Επιστήμονες στην Ολλανδία, διεξήγαγαν μελέτη σε πάνω από 800 άτομα, από 65-84 ετών για να διαπιστώσουν αν η διατροφή τους έπαιζε σημαντικό ρόλο στην πρόληψη εμφράγματος ή εγκεφαλικού. Προς τούτο, αξιολόγησαν τις διατροφικές συνήθειες των συμμετεχόντων ώστε να καταγράψουν τι  ποσότητες σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως φλαβονοειδή και κατεχίνες λάμβαναν καθημερινά. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της καταγραφής αυτής, τα άτομα που λάμβαναν στην καθημερινή τους διατροφή υψηλές ποσότητες κατεχινών είχαν πολύ λιγότερα εμφράγματα από τους υπόλοιπους. Ωστόσο, δεν ίσχυε το ίδιο και για τα εγκεφαλικά επεισόδια.

Μια διατροφή που συμπεριελάμβανε 4 μήλα την ημέρα ή 2 φλιτζάνια τσάι και 1 μικρό κομμάτι σοκολάτας, τα οποία αντιστοιχούν σε 72 χιλιογραμμάρια κατεχινών, είχε ευεργετικά αποτελέσματα για αυτούς τους ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η προστατευτική δράση των αντιοξειδωτικών οφείλεται πιθανότατα στο ότι εμποδίζουν την κακή χοληστερόλη (LDL) να προκαλέσει βλάβες στα υγιή κύτταρα. Τόσο τα μήλα όσο και το τσάι, αποτελούν πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών και είναι απαραίτητα στην καθημερινή μας διατροφή.

 

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

 

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media