(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Το μήκος των τελομερών μειώνεται με την ηλικία και προοδευτικά οδηγεί σε γήρανση ή και απόπτωση. Τα βραχύτερα τελομερή εμπλέκονται στη γονιδιωματική αστάθεια και την ογκογένεση.

Εμπειρίες

Καλημέρα Ελένη μου. Δοκίμασα 4 από τα προϊόντα της Flavon και έμεινα πολύ ευχαριστημένη

Βόλα Βασιλική

Αναζήτηση

COVIC 19

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε προληπτικά είναι να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας  και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την καλή διατροφή και τον σωστό τρόπο ζωής. Όπως αναφέρει ο καθηγητής Dr. Zoltan Dinya, επιστημονικός συνεργάτης της Flavon στο video για τον COVIC 19 «πολλοί παράγοντες αποτελούν ανοσορρυθμιστική διατροφή, δηλαδή διατροφή που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Προς τούτο απαιτούνται διαφορετικά είδη ουσιών, ένα χάπι ή μια κάψουλα δεν αρκεί. Θα πρέπει πάντα να σκεπτόμαστε με όρους σύνθετων υλικών.Απαραίτητες είναι οι πρωτεΐνες, οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή, οι φυτικές ουσίες, τα πολυακόρεστα οξέα. Η βέλτιστη λειτουργία του πεπτικού συστήματος είναι απαραίτητη, όπως επίσης και η προβιοτική και πρεβιοτική διατροφή, λόγω της ανοσολογικής τους δράσης. Προφανώς απαιτούνται επιπλέον στοιχεία όπως ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και οι βιταμίνες Α, C, D και Ε  σε σωστή αλλά όχι πολύ υψηλή δοσολογία.

Τα προϊόντα της Flavon δεν είναι καθαυτά ικανά να εξαλείψουν τους ιούς, αλλά πρόκειται για φυσικά βιολογικά διατροφικά συμπληρώματα ικανά να αυξήσουν την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού μας με στόχο την πρόληψη και καλύτερη αντιμετώπιση των ιογενών λοιμώξεων.»

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media