(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Τα βιοφλαβονοειδή δρουν στον πυρήνα του DNA και των μιτοχονδρίων, προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες και τις πρωτεΐνες και επισκευάζουν τα κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη. 

Εμπειρίες

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα Flavon. Θα συνεχίσω να τα παίρνω. Το Flavon-D μου φάνηκε ενδιαφέρον!! Καλό σας απόγευμα.

Χατζή Πασχαλιά

Αναζήτηση

ήλιος

Η βιταμίνη D και το εντερικό μικροβίωμα επιδεικνύουν πολλές ομοιότητες στη ρύθμιση και τροποποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος αντισταθμίζοντας τις φλεγμονώδεις απαντήσεις. Αυξάνει την εντερική απορρόφησή του ασβεστίου κατά 30-40% και των φωσφορικών κατά 80%, συμβάλλοντας δραστικά στην διατήρηση της οστικής υγείας. 

Η βιταμίνη D είναι λιποδιαλυτή, αυτό σημαίνει ότι η απορρόφησή της αυξάνεται όταν την λαμβάνουμε μαζί με γεύμα που περιέχει λιπαρά, όπως απέδειξε μελέτη της κλινικής του Κλήβελαντ. Περισσότερη λήψη βιταμίνης D συνιστάται σε όσους έχουν αυξημένο σωματικό λίπος.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που σχετίζονται με την έλλειψη της βιταμίνης D περιλαμβάνουν μυϊκή αδυναμία, πόνο στα οστά και κόπωση.

Ο ήλιος βοηθάει τον οργανισμό μας να παράγει την πολύτιμη αυτή βιταμίνη όμως, χρειάζεται να λαμβάνουμε και τις κατάλληλες τροφές, για να μπορεί να ολοκληρωθεί η παραγωγή της στον οργανισμό μας. Η σωστή και η υγιεινή διατροφή είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχος, ιδιαίτερα αν περιλαμβάνει τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη D.

Ας δούμε λοιπόν από ποιες τροφές παίρνουμε την βιταμίνη D:

Κατ’αρχήν από το ελαιόλαδο που είναι εξαιρετικής ποιότητας στην χώρα μας,  το μουρουνέλαιο, τα λιπαρά ψάρια όπως: οι σαρδέλες, ο σολομός, το σκουμπρί, ο τόνος, η πέστροφα αλλά και το αβοκάντο, τα μανιτάρια, το μοσχαρίσιο συκώτι, το γάλα, το τυρί, το γιαούρτι και οι κρόκοι των αυγών αλλά και από φυτά όπως: η κάνναβη, η τσουκνίδα, το τριφύλλι, η στελλάρια, οι καρποί της τριανταφυλλιάς, ο φλόμος, τα βατόμουρα, το πορτοκάλι και το κακάο.

Τα προϊόντα της Flavon  που μας προσφέρουν την πολύτιμη Βιταμίνη D

Το Πράσινο Τσάι θα το βρείτε στα GREEN & GREEN PLUS

Στο PEAK VEGGIE υπάρχουν τα μανιτάρια Shiitake

Οι Καρποί της Τριανταφυλλιάς  στα Protect, PEAK VEGGIE & Joy

Tο kids μας προσφέρει τα Βατόμουρα

Επίσης το  PEAK VEGGIE έχει Κανναβέλαιο

Το Ιπποφαές το βρίσκουμε στα Flavon GREEN, GREEN PLUS, MAX, MAX PLUS και στο έλαιο του Ιπποφαούς στο PEAK FRUIT.

Και τέλος το Flavon Joy είναι πλούσιο σε Κακάο.

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media