(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Η συνεργασία μεταξύ διαφορετικών αντιοξειδωτικών παρέχει μεγαλύτερη προστασία απέναντι στην επίθεση των δραστικών ελευθέρων ριζών οξυγόνου από οποιαδήποτε ένωση που δρα μόνη της.

Εμπειρίες

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την κατανάλωση διαφορετικών Flavon. To Flavon Peak Boost μου δίνει απίστευτη ενέργεια! Το Flavon Ruby ενισχύει το ανοσοποιητικό μου! Το Flavon Kids με βοηθάει να έχω έναν ήρεμο ύπνο. Μετά από 2 χρόνια συνεχούς χρήσης διαφορετικών Flavon έχουν φύγει όλες οι φλεγμονές από το σώμα μου και αισθάνομαι υπέροχα με την συγκεντρωμένη δύναμη των φρούτων και των λαχανικών. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αγγελική

Αναζήτηση

Dr.Karolina Galikowska

Ο αναγεννημένος και χωρίς τοξίνες οργανισμός αρχίζει να ξεπερνά την ίδια την νόσο. Αν και είναι μόνο ένα συμπλήρωμα διατροφής η λειτουργία του πολύ συχνά είναι πιο αποτελεσματική από ότι ένα φάρμακο και δεν είναι περίεργο γιατί είναι μια λύση από την ίδια την φύση.

Για πολλούς η γνωριμία με τα Flavon έδειξε ότι τα προβλήματα υγείας έχουν γίνει παρελθόν. Πονοκέφαλοι, αϋπνία, έλκη, κιρσοί, υπέρταση, αναιμία, άσθμα, ψωρίαση, υψηλή χοληστερόλη, πεσμένο ανοσοποιητικό όλα αυτά φεύγουν αποτελεσματικά.

Τα Flavon είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή και χωρίς παρενέργειες. Προσφέρουν πρόληψη κατά των ασθενειών που μαστίζουν την εποχή μας, όπως: καρδιαγγειακές νόσους, καρκίνο, αλλεργίες, και όλες τις άλλες που είναι κλινικά αποδεδειγμένες.

Τι γίνεται με την ομορφιά μας;

Τα Flavon είναι μια προετοιμασία για την ριζική αναζωογόνηση του σώματος εκ των έσω. Οι αναζωογονητικές ιδιότητες των βιοφλαβονοειδών που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά για πολλά χρόνια έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα κατά των ελεύθερων ριζών που είναι υπεύθυνες μεταξύ άλλων και για την γήρανση του δέρματος. Η καθημερινή κατανάλωση Flavon βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό, πιο λαμπερό, οι ρυτίδες και οι κηλίδες γήρατος εξαφανίζονται.

Είναι αλήθεια ότι δρουν αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους;

Η αλήθεια είναι ότι η καύση του λίπους επιταχύνεται, ο μεταβολισμός αυξάνεται και ταυτόχρονα ρυθμίζεται η εντερική διέλευση. Παράλληλα τα Flavon διαλύουν και καθαρίζουν το σώμα μας από τις τοξίνες. Η πείνα ρυθμίζεται στα φυσιολογικά επίπεδα και χωρίς πολύ προσπάθεια μπορείτε να χάσετε αποτελεσματικά τα κιλά σας, αποφεύγοντας το γνωστό σύνδρομο του yo-yo. Σημειωτέον ότι η ανάγκη για κατανάλωση γλυκών εξαφανίζεται στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τι έχετε να μας πείτε σχετικά με την αντιγήρανση;

Ο ρυθμός της ζωής, το άγχος, η ρύπανση του αέρα, του νερού και των τροφίμων έχουν φτάσει σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα κάνοντάς μας θύματα του πολλαπλασιασμού των ελεύθερων ριζών που είναι και η κύρια αιτία καταστροφής του οργανισμού μας. Οι βλάβες που προκαλούν στο σώμα μας οι ελεύθερες ρίζες είναι: Πρόωρη γήρανση, ανάπτυξη καρκίνου, αθηροσκλήρωση, υπέρταση, στεφανιαία νόσος, αλλεργία, άσθμα, καταρράκτης, διαβήτης, ρευματισμοί, νόσος Αλτσχάϊμερ και πολλά άλλα.

Η μόνη σωτηρία στην εποχή μας είναι τα αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, ώστε να αποκατασταθεί η ανισορροπία στον οργανισμό μας. Τα καλύτερα γνωστά αντιοξειδωτικά είναι τα βιοφλαβονοειδή, τα οποία τα βρίσκουμε σε υψηλές συγκεντρώσεις στα φρούτα και τα λαχανικά σκούρου χρώματος. Κάθε μέρα χρειαζόμαστε να παίρνουμε 1-2 γρ. βιοφλαβονοειδή τα οποία αντιστοιχούν στην κατανάλωση 1,5 κιλών νωπών φρούτων και 2 κιλών φρέσκων λαχανικών, τα οποία πρέπει να είναι βιολογικής καλλιέργειας.

Επειδή για τους περισσότερους από μας αυτό δεν είναι δυνατόν, η πιο αποτελεσματική λύση είναι τα συμπληρώματα διατροφής. Όμως είναι πολύ σημαντικό ποια συμπληρώματα θα διαλέξετε τελικά. Στην Ευρώπη έχουμε πρόσβαση στα σκευάσματα Flavon.

Τα Flavon είναι ασφαλή;

Φυσικά ναι. Ειδικά συνιστώνται σε παιδιά, έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες. Κλινικές και βιοχημικές έρευνες δικαιολογούν την ανάγκη καθημερινής λήψης αντιοξειδωτικών προκειμένου να βελτιωθεί η συνολική υγεία και να υπάρχει πρόληψη. Κορυφαία επιλογή για τον σκοπό αυτό είναι τα βιοφλαβονοειδή που μέχρι τώρα είναι τα πιο πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media