(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Τα βιοφλαβονοειδή εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμούν τις φλεγμονές και καταστέλλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Εμπειρίες

Σχετικά με τα Flavon θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως Kids & Protect και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κυρίως στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μου που είναι ότι πιο σημαντικό αυτή την περίοδο! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Κατερίνα Δουγένη

Αναζήτηση

Flavon Peak Future - Προστασία Ματιών & Λειτουργίας Εγκεφάλου

Η χολίνη αποτελεί ένα θρεπτικό συστατικό, το οποίο προστέθηκε στην λίστα των απαραίτητων διατροφικών ουσιών, από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών. Είναι επίσης πολύ σημαντική βιταμίνη για την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου. Γι’ αυτό το λόγο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητη η καθημερινή κατανάλωση βιταμίνη Β4.  Οι γιατροί συνιστούν 500 mg ανά ημέρα και το FLAVON PEAK FUTURE”, περιέχει αυτήν ακριβώς την ποσότητα. Ανταποκρίνεται στην ποσότητα που χρειάζεται η εγκυμονούσα, αλλά και όλοι οι άνθρωποι καθημερινά. Η L-Μεθειονίνη ένα από τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα, δομικά συστατικά των πρωτεϊνών, που συμβάλλει μεταξύ άλλων στη σύνθεση της χολίνης στο πεπτικό σύστημα με την απαραίτητη συνεργασία της βιταμίνης Β12 και του Φολικού οξέος.

 • Η βιταμίνη Β4 συνεργάζεται στενά με άλλες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ειδικά το φολικό οξύ, και την Β12 στην διαχείριση του λίπους και στην διατήρηση της υγείας της καρδιάς και του εγκεφάλου.
 • Είναι απαραίτητη για τη χοληδόχο κύστη και τη λειτουργία του ήπατος, το σχηματισμό λεκιθίνης και την παραγωγή ορμονών.
 • Η χολίνη προστατεύει το συκώτι από την συσσώρευση λίπους και είναι σημαντική στη διαδικασία της αιματοποίησης.
 • Μειώνει αποτελεσματικά το επίπεδο της επιβλαβούς χοληστερόλης και εμποδίζει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης. 
 • Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών, στην αποτροπή συσσώρευσης ομοκυστεϊνης στο αίμα, στην σύνθεση του νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη που απαιτείται για τη λειτουργία του εγκεφάλου και της μνήμης.
 • Συμβάλλει στην μείωση των φλεγμονών και στην πρόληψη ανάπτυξης καρκίνου του μαστού.
 • Είναι πολύ απαραίτητη για την ενεργό νοητική δραστηριότητα, καθώς και σε προβλήματα του νευρικού συστήματος. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η χολίνη βελτιώνει τη μνήμη, ιδιαίτερα σε ασθενείς με την νόσο του Alzheimer, αλλά και προστατεύει τα άτομα της τρίτης ηλικίας από την άνοια.
 • Η βιταμίνη Β4 βοηθάει στη μετάδοση ερεθισμάτων στο κεντρικό νευρικό σύστημα και συμβάλλει αποτελεσματικά στην ρύθμιση του.
 • Κάποιες μελέτες έχουν δείξει ότι η χολίνη συμμετέχει και στο μεταβολισμό της ομοκυστεϊνης, επομένως είναι ευεργετική και για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων.

PEAK Future για τα μάτια σας!

Χάρη στην ιδιαίτερη συνέργεια των συστατικών του, όπως το καρυδέλαιο, ο σπόρος σταφυλιού, το σελήνιο και οι πλούσιες σε καροτενοειδή τροφές το νέο προϊόν της FLAVON είναι ιδανικό για τα μάτια σας:

 • Η μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών του PEAK Future σταματά τη δημιουργία του γλαυκώματος, υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ματιού, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. 
 • Ο σπόρος σταφυλιού ρίχνει την πίεση και προστατεύει την κόρη του ματιού.
 • Το σελήνιο προστατεύει το υαλώδες του ματιού.

PEAK Future  για καλή μνήμη!

 • Συμβάλει στην ενίσχυση της μνήμης και βοηθάει πολύ σε περιπτώσεις μαθησιακών δυσκολιών λόγω της ποικιλίας καροτενοειδών που περιέχει.

Σύμφωνα με τον Dr. Dinya, κύριος στόχος μας είναι "η προστασία των παιδιών από το stress που στην εποχή μας είναι πολύ πιο έντονο από ότι παλαιότερα καθώς τα παιδιά σήμερα έχουν πολλές δραστηριότητες και πολλές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθουν. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσουμε για την καλή ψυχική υγεία των παιδιών και να υποστηρίξουμε την ενέργεια και τη δυνατότητα της μάθησης."

Γίνε Μέλος

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media