(+30) 690 6026014

(+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

Ήξερες ότι...

Τα επιμέρους θρεπτικά συστατικά των τροφίμων, μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο τα γονίδιά μας λειτουργούν.

Εμπειρίες

Θέλω να πω στον κόσμο ότι τα προϊόντα της Flavon δίνουν ενέργεια και υγεία, πράγματα που μας λείπουν πολύ στις μέρες μας. Αξίζει να τα δοκιμάσετε και θα δείτε μεγάλη διαφορά Μιλάω από προσωπική μου εμπειρία.

Αλεξάνδρα Χρηστίδου

Αναζήτηση

Zoltán Dinya

Το πεδίο ερευνών μου είναι η ανάλυση των φυτικών υλικών και η μελέτη των φυσιολογικών τους επιδράσεων. Όσον αφορά τον τομέα των φυτικών υλικών, αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο μου στην έρευνα των πολυφαινολών και φλαβονοειδών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, δημοσίευσα 200 περίπου επιστημονικά άρθρα και οκτώ βιβλία μέχρι τώρα.

Έχω περάσει πολύ χρόνο σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, έχω λάβει ανελλιπώς μέρος σε πολλά ερευνητικά προγράμματα και πολυάριθμες ερευνητικές εργασίες. Εργάζομαι με τα Βιοενεργειακά συμπληρώματα διατροφής της εταιρίας FLAVON από το 2005 και είναι τιμή μου να παρέχω την επαγγελματική μου τεχνογνωσία γι’ αυτά τα προϊόντα παγκόσμιας κλάσης.

Ο στόχος που είχα θέσει στον εαυτό μου, στα πλαίσια του έργου μου, ήταν η πρόληψη ασθενειών και νόσων και σήμερα ο εν λόγω στόχος εξακολουθεί να αποτελεί την κατευθυντήρια αρχή της ζωής μου: να επιδιώκω την υγιή γήρανση διαμέσου της διατροφής, του τρόπου ζωής και των βιοενεργειακών συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερο για τα προϊόντα;

Τα προϊόντα της FLAVON είναι επιστημονικά πιστοποιημένα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία είναι ασφαλή και υγιή, βασισμένα στα φρούτα και λαχανικά, και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, ενώ συμμορφώνονται απολύτως με τη νομοθεσία.

 1. Δεν είναι φάρμακα. Οι θετικές τους επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως φαρμακευτικές επιδράσεις. Είναι αποτέλεσμα αυτοθεραπείας λόγο ενίσχυσης του οργανισμού με βιοενεργειακή τροφή.
 2. Είναι επιστημονικά πιστοποιημένα και τεκμηριωμένα και είναι σύμφωνα με την κοινώς αποδεκτή, επιστημονικά αποδεδειγμένη υπόθεση ότι η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
 3. Είναι αγνά και ασφαλή δεν περιέχουν τοξικά υλικά βλαβερά για την υγεία, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί ή έχουν οποιαδήποτε βλαβερή επίδραση οφειλόμενη στα συστατικά τους ή στον τρόπο παραγωγής ή αποθήκευσης τους ή οποιαδήποτε πρόσθετα βελτιωτικά χρώματος ή πυκνότητας, αρώματα, βελτιωτικά γεύσης ή χημικούς πρόσθετους σταθεροποιητές. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν συντηρητικά.
 4. Ανήκουν στην οικογένεια των βιοενεργειακών συμπληρωμάτων διατροφής που παράγονται ανά τον κόσμο και που έχουν ως βάση τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ αντιπροσωπεύουν τη μέγιστη ποιότητα. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας αποδεικνύεται από τα εθνικά και διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις που έχουμε λάβει, καθώς και από τις αυτοτελείς μετρήσεις και αξιολογήσεις «Total ORAC FN*» του κορυφαίου παγκοσμίως εργαστηρίου (Brunswick Laboratories, USA).
 5. Απ’ όσο είναι σε θέση να γνωρίζει σήμερα η εταιρεία μας, το FLAVON Green είναι το μόνο υπάρχον συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο στα λαχανικά σε μορφή γέλης. Το FLAVON Green διαθέτει ένα μοναδικό σύμπλεγμα συστατικών, ακόμα και σε σχέση με τα προϊόντα μας, καθώς είναι κατασκευασμένο πρωτίστως από λαχανικά, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα μας βασίζονται στα φρούτα.
 6. Τα προϊόντα μας παράγονται από το δικό μας σύγχρονο εργοστάσιο, σύμφωνα με αυστηρώς ελεγχόμενα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (HACCP, ISO-22000, ελεγκτής: TÜV Rheinland).
 7. Το εργαστήριό μας, υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα που εγκαταστάθηκαν το 2013, βρίσκεται στη διάθεσή μας για τον έλεγχο των προϊόντων μας.
 8. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν πάνω από 30 φρούτα και λαχανικά, τα οποία έχουν επιλεχθεί προσεκτικά, με επιστημονικά κριτήρια. (τώρα πάνω από 40 + έλαια)
 9. Ο μεγάλος αριθμός των συστατικών (που ανήκουν σε 10 διαφορετικές ομάδες ενώσεων και μικροθρεπτικών στοιχείων/ιχνοστοιχείων), τα οποία εμπεριέχονται στα προϊόντα μας, παρέχουν την πιο εκτεταμένη ποικιλία φυτοχημικών υλικών (πολυφαινόλες/φλαβονοειδή, λιγνάνες, τερπένια, βιταμίνες, υδατάνθρακες, σύνθετες ίνες, πρωτεΐνες/αμινοξέα, οργανικές αζωτούχες ενώσεις, οργανο-θειικές ενώσεις, και μικροθρεπτικά στοιχεία/ιχνοστοιχεία) απαραίτητα για μια υγιεινή διατροφή.
 10. Ένα από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας είναι η συνέργια των συστατικών, η οποία ενισχύει την επίδρασή τους, γεγονός που τεκμηριώνεται από επιστημονικές δοκιμές.
 11. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των προϊόντων μας είναι η σύστασή τους και η μορφή τους, η οποία προσφέρει υψηλή βιοπροσβασιμότητα και, συνεπώς, καλή βιοδιαθεσιμότητα.
 12. Τα προϊόντα μας μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα. Η κατανάλωση του προϊόντος μας από λαχανικά μαζί με οποιοδήποτε από τα άλλα προϊόντα μας που βασίζονται σε φρούτα, επιτρέπει τη λήψη ενεργών ουσιών για τον οργανισμό σε ακόμα πιο εκτεταμένο βαθμό.
  Συνιστώμενοι συνδυασμοί:

  FLAVON Green + FLAVON Μax
  FLAVON Green + FLAVON Protect
  FLAVON Green + FLAVON Active

 13. Η σημασία της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών επιβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, ήδη από τα πρώτα παιδικά μας χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι, σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα κι αν ανήκουν, μπορούν να βρουν ένα προϊόν που τους αρμόζει ανάμεσα στη ποικιλία που διαθέτουμε, με τα κατάλληλα γι’ αυτούς συστατικά.
 14. Χάρη στην περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C, τα προϊόντα της FLAVON συμβάλλουν στην άμυνα των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες.
 15. Τα προϊόντα της FLAVON είναι μικροβιολογικά σταθερά και μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια πριν την ημερομηνία λήξεως, και σύμφωνα με τις προδιαγραφές αποθήκευσης.
 16. Η ετήσια απώλεια διατροφικής αξίας του περιεχομένου των προϊόντων της FLAVON είναι μηδαμινή, αρκεί να τηρούνται οι προδιαγραφές χρήσης και αποθήκευσης.
 17. Η κατανάλωση των προϊόντων της FLAVON συμβάλλει στην αλκαλοποίηση του οργανισμού και σε μια υγιή αλκαλική διατροφή.
 18. Η γεύση των προϊόντων μας είναι ευχάριστη για την πλειοψηφία των καταναλωτών. Tα προϊόντα μας είναι γευστικότατα.
 19. Η σειρά των προϊόντων μας μπορεί να εμπλουτιστεί, να αναβαθμιστεί, και να εξελιχθεί με νεότερα συστατικά και νέα προϊόντα, σε συνάρτηση με τις πιο πρόσφατες και αναμενόμενες επιστημονικές έρευνες.
 20. Τα προϊόντα της FLAVON ενισχύουν τη συνειδητά υγιεινή διατροφή, ενώ η FLAVON Group Kft. παρέχει υψηλής ποιότητας ενημέρωση και υπηρεσίες εκπαίδευσης, μαζί με τα προϊόντα.

Καθηγητής Διδάκτωρ Ιατρικής Zoltán Dinya

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικιλία διατροφής και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Δοκιμάστε τα προϊόντα

Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά:

Δευτέρα - Παρασκευή :
10.00 - 21.00

Σάββατο - Κυριακή:
10.00 - 17.00

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 690 6026014 (+30) 698 0407744

flavonhealth.gr@gmail.com

base-logo

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης

Social Media